Yhteystiedot

Joonas Kukkonen

Yrittäjä

Ota yhteyttä

Yritystarina

Jäin 2016 joulukuussa töistä vapaalle työuupumuksen takia. Työskentelin tuolloin myynnin parissa Helsingissä, enkä osannut pitää henkisestä hyvinvoinnistani huolta. Muutin Lappeenrantaan selvittelemään päätäni. Yritin itsekseni saada stressiä ja häpeää häviämään.

Mieli oli syvissä vesissä, mutta videopelejä pelatessani sain unohtaa hetkeksi kuka olin. Pelien parissa tuli vietettyä aikaa aivan liikaa. Tiesin, ettei se auta tilannettani, mutta se tuntui silti parhaalta ja helpoimmalta ratkaisulta.

Olen nykyään avoin ja oppinut ”entisen elämäni” virheistä, joista keskustelen ja kerron mielelläni.

Pohdin tosissani mitä haluaisin elämältä, mistä pidän ja missä olen todella hyvä. Eikä aikaakaan, kun ystäväni tukemana rohkaistuin rakentamaan elämääni kohti unelmaani. Omaa yritystä. Hänen yrittäjätaustansa ja yrittäjähenkisyys inspiroi minua ja nopeasti ymmärsin osaavani paljon enemmän, kuin itseäni vähättelevä ääni oli sanonut.

Olen saanut paljon tukea ja opastusta yritykseni alkutaipaleella ystäviltäni, perheeltäni ja läheisiltäni. Suurin kiitos lienee kuitenkin tyytyväiset asiakkaat. He antavat uskoa, että olen löytänyt oman polkuni ja itselleni työn jota rakastan.

Ensimmäisen vuoden yrittäjyydeen jälkeen näen yritykselleni hyvinkin valoisan tulevaisuuden asiakaspalautteiden ansiosta. Vuosi on ollut palkitseva, vaikka liikevaihto jäi kirjanpidollisesti tappiolliseksi.

Jos sinulla on kysymyksiä Kukibit Oy:n toiminnasta tai arvoista, vastailen niihin mielelläni.

Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on vuokrata toimitila keskustasta ja palvella Teitä koko Lappeenrannan alueella. Tavoitteeni on rakentaa Kukibit Oy:stä vakavarainen, luotettu ja laadukas palveluntarjoaja Etelä-Karjalan alueelle. Olen aina tykännyt antaa ja auttaa. Tämä on minun yritykseni tehdä hyvää Lappeenrannassa, niin kuin Lappeenranta on tehnyt hyvää minulle.

 – Joonas Kukkonen