Kauppa

F-Secure SAFE

F-Secure SAFE on suunniteltu suojaamaan elämääsi verkossa. Voit nauttia netinkäytöstä ilman huolia. Anna F-Secure SAFEn pitää sinut suojassa; selaa internetiä, käytä verkkopankkia, tee verkko-ostoksia, ja ole turvallisesti yhteydessä perheenjäseniisi ja ystäviisi. Palkittu tietoturvamme huolehtii sinusta ja läheisistäsi – kaikilla laitteilla joka hetki.

Virustorjunta
Tehokas virustorjunta pitää laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristyshaittaohjelmilta, mainosohjelmilta, näppäilytallentimilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.
Selaus- ja verkkopankkisuojaus
Selaussuoja estää haitalliset ja varalliset verkkosivut sekä turvaa sinut verkossa. Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankkisivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.
Kiristysohjelmasuojaus
Kiristyshaittaohjelma kaappaa tiedostosi ja vaatii lunnaita niiden palauttamiseksi. Tätä ongelmaa et kohtaa SAFEa käyttäessä, sillä se valvoo tärkeitä kansioitasi ja estää kiristyshaittaohjelmia sieppaamasta niitä.
Perheen suojaus
Lapset viettävät paljon aikaa netissä. Suojaa lapsiasi verkossa F-Secure SAFEn laaja-alaisilla Perhesäännöt-käytönvalvontatoiminnoilla. Määritä rajoituksia ruutuajalle ja estä sivustojen käyttö niiden sisällön perusteella: aikuisviihde, väkivalta, shoppailu, uhkapelit, some jne.

45,00 340,00  Sis alv 24%