Kaikki palvelut

Tietokonehuolto

Huollan pöytätietokoneet ja läppärit tyytyväisyystakuulla. Tietokoneesi tulee joko huolletuksi, tai se ei maksa mitään.

Yritykselläni ei ole varsinaista toimitilaa, vaan teen huollot kotikäyntinä tai omassa kodissani. Kotitoimistostani Tykissä 5km säteellä kotikäynti on ilmainen, siitä eteenpäin laskutan 1€ / kilometri matkakorvausta.

Tietoturvapalvelut

Toimin virallisena F-Securen jälleenmyyjänä ja kauttani saat parannettua koko perheen tietoturvallisuutta. Yhdellä tilauksella voit jakaa perheenjäsenille käyttöoikeudet eri laitteille. Saatavilla yhden ja kahden vuoden tilauksina. Tietokoneen huollon yhteydessä saat tietoturvan alennettuun hintaan.

Tietoturvan käyttöönotto -palvelulla olen apunasi F-Securen käyttöönotossa. 

Tietokoneen kokoonpano

Tietokoneen suunnittelu tarpeiden ja budjetin mukaan on ensimmäinen askel tietokoneen rakentamisessa. Tämä vaihe oikein tehtynä voi säästää satoja euroja. Myönnän rakentamilleni tietokoneille vuoden takuun. Hoidan osien takuukäsittelyt mahdollisissa vikatilanteissa.

Erityisosaamisalaani ovat pelikäyttöön tarkoitetut pelitietokoneet ja näihin liittyvät kokonaisuudet. 

Huolenpitopalvelut

Kuukausimaksulliset huolenpitosopimukset tuovat huolettomuutta arkeen. Eri palvelutasoilla saat juuri omiin tarpeisiisi sopivaa palvelua.

VHS-kasettien digitointi

Nyt saat myös vanhat kaseteilla olevat muistosi näppärään digitaaliseen muotoon.

Etätuki

Mikäli olet kaukana ja tarvitset apua tietokoneesi kanssa, on etäyhteys tietokoneelta toiselle paras ratkaisu. Varteenotettavana kakkosena normaali puhelimitse tapahtuva etätuki auttaa myös, kun tilanne iskee.